Toimitus- ja ostoehdot

Maksuehdot

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalla. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapaukissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Humuspehtoori Oy).

Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus omakustanteisesti (kuljetusmaksu). 

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta, mikäli se on poistettu säkistä.

 

Toimitusehdot

Toimitus-ehdot

Suursäkit toimitetaan tilausvaiheessa ilmoitettuun osoitteeseen 2-8 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli et itse ole paikalla, kun tilaus toimitetaan, tulee tilauksen yhteydessä antaa tarkat kirjalliset ohjeet säkin luovutuspaikalle ja/tai merkitset paikan selkeästi.

Yksittäiset säkit pidemmälle matkalle, esim. 150 km toimitetaan Kaukokiidon toimesta. Toimitus tapahtuu perälauta-autolla, jolloin toimituspaikassa tarvitsee olla tasainen piha, johon säkit voidaan pumppukärryllä laskea. Huomioitahan, että pumppukärry ei liiku hiekalla, vaan auton pitää päästä kohteeseen perille saakka. Mikäli säkki tulisi nostaa nosturilla, ole meihin yhteydessä ennen tilausta.

  • Tilauksia ei käsitellä viikonloppuisin, toimitusaika juoksee aina seuraavasta arkipäivästä.

Tuotteet toimitetaan 60 km etäisyydellä Kuljetusliike Ahon nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on 8-10 metriä. Ajoväylän ja purkupaikan tulee kestää 28 tonnia painavan kuorma-auton painon. Kuorma-auto vaatii leveydeltään tilaa noin 4 metriä. Ajoneuvon korkeus on noin 4 metriä, joten oksat yms. tulee huomioida toimituksen vastaanotossa.

Pidemmän kuin 60 km tilaukset tulee tehdä erikseen tarjouspyyntö-lomakkeella. Pidemmälle tulevat kuljetukset toimitetaan joko Ahon tai Kaukokiidon toimesta. Kaukokiidon toimitukset toimitetaan perälauta-autoilla.