Maksuehdot

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalla. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapaukissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Humuspehtoori Oy).

Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Toimitusehdot

Suursäkit toimitetaan tilausvaiheessa ilmoitettuun osoitteeseen 2-8 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli et itse ole paikalla, kun tilaus toimitetaan, tulee tilauksen yhteydessä antaa tarkat kirjalliset ohjeet säkin luovutuspaikalle ja markitset paikan selkeästi.

Tuotteet toimitetaan lähialueille pääsääntöisesti Kuljetusliike Ahon nosturiautolla, jonka nostoetäisyys on 8-10 metriä. Ajoväylän ja purkupaikan tulee kestää 28 tonnia painavan kuorma-auton painon. Kuorma-auto vaatii leveydeltään tilaa noin 4 metriä. Ajoneuvon korkeus on noin 4 metriä, joten oksat yms. tulee huomioida toimituksen vastaanotossa. Sähkölinjojen alle ei pureta toimituksia.

Pidemmälle tulevat kuljetukset toimitetaan joko Ahon tai Kaukokiidon toimesta. Kaukokiidon toimitukset toimitetaan perälauta-autoilla.